Світовий конкурс аккордеоністів “International Open Trophée Mondial De L’accordéon 2020

Текст Надії Качор:

ВІТАЮ свого учня МАР’ЯНА ГУШТУ з отриманням високої оцінки за виступ на світовому конкурсі аккордеоністів “International Open Trophée Mondial De L’accordéon 2020” від міжнародного журі, яке складалося із зірок світового акордеона України, Португалії, Швеції, Нової Зеландії, США, Китаю, Чорногорії, Білорусі, Росії.

Оцінка Мар’яна 22,96 відрізняється від найвищої у цій категорії на 0,96 бали. На конкурсі світового рівня десяті й соті долі балу визначають місце конкурсанта у турнірній таблиці. Серед 38 учасників IOT kat.5 14 & under Classik отримати 11-ту позицію, залишивши позаду досвідчених юних акордеоністів з Китаю, Португалії, Литви, Польщі, Чорногорії, Росії, – велике досягнення для молодого українського баяніста!

Але не все у житті музиканта вимірюється цифрами. ДЯКУЮ, тобі МАР’ЯНЕ, за наполегливе прагнення до досконалості під час багатогодинних репетицій з підготовки до сольних концертів і створення відеозаписів для конкурсів національного і міжнародного рівнів, за великий інтерес до сучасного репертуару і бажання оволодіти ним, за безмежну любов до баяна, сцени і слухача!

Цей етап ти пройшов ГІДНО!
Вірю в тебе! Попереду багато вершин і радості творчості.

РУХАЙМОСЯ ДАЛІ!