Новорічне PARTY на фортепіанному відділі

«Магія – це віра в себе! Коли тобі це вдається, тобі вдається і все інше..»
Ці слова Йоганна Вольфганга фон Гете, сучасника великого Людвига ван Бетховена, стали лейтмотивом передноворічної музичної вечірки, яка відбулася у камерній залі нашої школи! До нас завітав ну майже справжній Бетховен , роль якого виконав учень 7-го класу Микола Собко. Він пригадав, як бував на музичних вечорах у Вені, які влаштовував граф Разумовський і де він почув пісню харківського козака «Їхав козак за Дунай» для якої зробив у подальшому вокальну та інструментальні обробки, вів бесіди зі своіми сучасниками художниками, письменниками…
А до Людвіга ван Бетховена, з нагоди його 250 – річчя з дня народження завітали на віртуальну зустріч – вечірку гості – юні музиканти з творами композиторів минулих та сучасної епох, і навіть познайомилися зі звучанням нового інструменту- мелодіона, партію якого виконала Панасюк С. В. під акомпанемент свого учня Дащука Олександра. Було дуже атмосферно, цікаво,!
Дякуємо викладачам відділу теоретичних дисциплін, фортепіанного відділу, сценаристці і ведучій завідувачці фортепіанним відділом Сіньковській Л.П., усім викладачам та юним музикантам школи, які завітали «в гості» до великого Бетховена!